Yoga op Maat

Yoga vindt zijn oorsprong in India, ruim 5000 jaar geleden. Er zijn verschillende vormen van yoga. In het Westen wordt vooral Hatha Yoga beoefend, de meer fysieke vorm van yoga.
In het Sanskriet betekent yoga verbinden, het verbind je lichaam en geest. Yoga probeert meer balans tussen deze twee te brengen. Dit gebeurt door het beoefenen van yoga-houdingen (Asanas), ademhaling (Pranayama) en meditatie.

Regelmatig beoefenen van yoga vergroot je kracht, lenigheid, concentratievermogen en je vermogen te ontspannen. Het werkt positief tegen stress en herstelt de energie- en hormoonbalans.

In een les of workshop besteden we aandacht aan een meditatie en/of ademhalingsoefening, we beoefenen de Hatha yoga-houdingen en de les eindigt met een ontspanningsoefening.

Voor wie?
Voor iedereen. De manier waarop ik les geef is zeer toegankelijk, bij mij staat voorop dat je je welkom en op je gemak voelt.

Yoga op het werk?
Denk hierbij aan een workshop of wekelijkse lessen die verzorgt kunnen worden op locatie. 

Yoga voor een groep?
Denk daarbij aan een yogales als onderdeel in de agenda van een bedrijfsstudiedag, waarbij yoga wordt gegeven ter afwisseling. 

Yoga individueel?
Deze yogalessen zijn aangepast op jouw specifieke wensen.

Waar?
Tijd en plaats in overleg.

Meer informatie?
Vul het contactformulier in of bel 06-38638728